Utstyr
  • Olympus E-1
  • OM Zuiko 90 Macro
  • Brennvidde90mm
  • Blenderf/2.0
  • Lukker1/250s
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger350
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_233474} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Tom E.
Utrolig gode farger, helt etter min smak, spennende former. Skjønner fra det andre bildet du la ut i dag (som jeg også likte godt) at det ikke bare er fotografering det går i :-) Kunne ha ønsket meg et (par) hakk opp i blender for å øke skarpheten helt i forgrunnen, samtidig som jeg syns det er flott hvordan det glir ut i det uskarpe bakover i bildet - særlig toppen på den gule spissen til venstre.
Syns forøvrig at svart bakgrunn og hvit ramme framhever varmen i fargene.
Et bilde jeg liker bedre og bedre desto mer jeg ser på det.

Mvh TomE
Gunnar John C.
Takk for positive kommentarer, Tom. Ja, etpar blendersteg ville gitt mer skarphet, men jeg er synes kanskje at mer skarphet her vil trivialisere resultatet - det skal lite til før dette bare blir en virkelighetstro gjengivelse av noen malingklatter. Med største blender er skarphetssonen veldig grunn, og jeg prøvde å legge høylysene i denne sonen. Uskarp forgrunn er også tilsiktet, for å få en diffus sone rundt hele omkretsen. Takk for tipset om sort bakgrunn/hvit ramme - det er nå på plass, og jeg er enig i at det var mye bedre enn grått.

G.
Anne Lene B.
Hei Gunnar
Et utrolig flott bilde som bringer gode minner tilbake, det er så jeg kjenner duften!! Fint komponert og bruk av dybdeskarphet og deilige farger!! Jeg føler skarpheten sitter der den skal, ellers enig med Tom ang bakgrunn og ramme!! Knallbra!!

Hilsen Anne Lene
Avsluttet .
Hei

Dette er et kunstverk!! flotte fargevariasjoner, men ville også hevet blenderen ett par hakk. Lyset syntes jeg derimot er helt perfekt.

Rune
Gunnar John C.
Takk til dere også, Anne Lene og Rune, for hyggelig entusiasme og for konkrete og nyttige meninger. Jeg kunne gjerne prøve å gjøre forgrunnen litt skarpere slik Tom og Rune foreslår, men tror det skal lite til før bildet blir overtydelig og dermed uinteressant. Men kanskje jeg skal gjøre et forsøk.

Gunnar
Anne Kari Berg K.
Hei,


dette likte jeg bedre enn det andre. Her syns jeg uskarpheten funker bra. Nydelige farger :)


Anne Kari
Gunnar John C.
Takk for hyggelig kommentar, Anne Kari! Jeg synes jordtoner mot blått er en rik klang, og det er trivelig å se at jeg ikke er alene om det.

Gunnar
Knut R.
...Rembrandtske farger og en abstrakt figur som gir gotiske assosiasjoner når du ser lenge på det...en litt roligere bakgrunn ville kanskje ytterligere fremhevet hovedmotivet. Flott, Gunnar!

Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu